Цикл УРОКІВ МУЖНОСТІ - грудень

2014-12-19

/Files/photogallery/1243/P1010153.JPG

На згарищах нашої історії, де що не сторінка – то купа попелу або добіла випалена пляма, поволі, як на стертому пергаменті починають проступати рядки, якими могли б пишатися найбільші народи Європи.

Такими славними рядками в книгу української історії вписано героїчний подвиг Небесної Сотні та воїнів АТО, що полягли за незалежність і цілісність Матері - України. Пам’яті загиблим, серцям тих хто живе, душам прийдешніх адресовані слова Василя Симоненка «Можна все на світі вибирати, сину, вибрати не можна тільки Батьківщину».

Протягом грудня в Залужанській ЗОШ І-ІІІ ступенів пройшли Уроки мужності.

Класним керівником 4 класу Віраг Н.М. було проведено виховну годину на тему "Україна - наш спільний дім".
Метою було розширити знання учнів про Україну, як наш спільний дім, формувати громадянські якості: людяність, повагу до людей,працьовитість, заохочувати творити добро, здобувати знання, рости гідними громадянами своєї держави.

Кожна наша маленька батьківщина є частинкою великої Батьківщини,
нашої держави, ім’я якій
У всіх людей одна святиня,
Куди не глянь, де не спитай.
Рідніше їм своя пустиня,
А ніж земний в чужині рай,
Їм красить все їх рідний край

Нема без кореня рослини,
А нас , людей, без Батьківщин

Протягом заходу учні здійснили уявну подорож Україною. Класний керівник привила дітям високе почуття любові до рідного краю, наголосила про те, що вони зможуть зробити все для того, щоб наша Україна, наш спільний дім, і надалі розквітав і багатів. А для цього потрібно здобувати знання, багато знати і вміти.То ж старайтеся вчитися так, щоб вами гордилася Батьківщина. В добрий час, любі діти !

З метою національно-патріотичного виховання учнівської молоді, спонукання до роздумів про вияви патріотизму і мужності в щоденному житті молодої людини, 18 грудня 2014 року класним керівником 6 класу Боднар Н.В. проведено Урок мужності.

Учні із цікавістю переглянули презентації та відеоролики про героїв АТО, читали вірші та афоризми про патріотизм, війну, єдність України, поділилися своїми думками про події в Донецькій і Луганській областях, вшанували пам'ять про загиблих на Сході хвилиною мовчання. Та закінчився захід на оптимістичній ноті зі щирим переконанням, що герої серед нас, що нам є на кого рівнятись і з кого брати приклад, що Україна – єдина. Перемога буде за нами!

19 грудня класний керівник 8 класу провела Урок мужності "Вклоняємось доземно всім героям". На уроці говорилось про те, що на території нашої держави іде війна, війна за незалежність. Багато молодих людей йде добровільно захищати свою Батьківщину. Вони готові віддати своє життя, аби мир панував у кожній нашій домівці. Згадуються імена загиблих героїв АТО Закарпаття.
Відбулась акція "Запали свічку" з вшануванням героїв Небесної Сотні.

Закінчили урок словами: «Слава Україні!», «Героям слава!». Незважаючи на всі негаразди, що відбуваються зараз, всі ми прагнемо одного – миру, спокою, міцної, багатої та квітучої держави, чистого неба над головою.

Кiлькiсть переглядiв: 510

Новини

Опитування

Хто відвідував наш сайт?

Календар

Попередня Квітень 2024 Наступна
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930